City Pier City

City Pier City

Afgelopen zondag was het de dag van de CPC! Voor deze dag hadden diverse van onze collega’s maanden getraind om de halve marathon te gaan lopen! Helaas door een blessure bij iemand heeft alleen Daphne hem kunnen lopen. Maar om zo’n prestatie neer te zetten is natuurlijk fijn om veel aanmoediging en support te krijgen vanaf de zijlijn. Vooraf aan de wedstrijd hadden we truien en T-shirts laten drukken om te laten zien voor wie al die pink boys waren 😉 Dus zijn we met diverse groepjes op pad gegaan en bij zoveel mogelijk plekken langs de lijn gaan staan om haar aan te moedigen!

Daphne heeft vanaf de eerste kilometer alleen maar genoten! Ze was denk ik de enige deelnemer die de halve marathon met een glimlach op haar gezicht heeft gelopen. Uiteindelijk heeft ze een super goeie tijd neergezet van 2 uur en 32 seconden!! Daphne heeft de smaak te pakken gekregen en gaat over 2 weken alweer een nieuwe halve marathon lopen.

Ook heeft onze bewoners Robin aan de CPC meegedaan! Hij heeft de Ernst en Bobby race gelopen met al zijn collega’s van zijn werk. En is hier zelfs mee in de krant gekomen! Hij vond het zo leuk om te doen dat hij nog steeds met trots zijn medaille draagt en volgend jaar ook zeker weer mee gaat doen!!