Heerlijk etentje bij restaurant Indigo

Heerlijk etentje bij restaurant Indigo

Alweer bijna zo’n 2 jaar geleden tijdens de 1e corona golf hadden wij op de Hoogt besloten onze oude keuken te gaan vervangen.
De oude keuken was inmiddels de 40 ruim gepasseerd en totaal uitgekookt.
Echter een aantal apparaten waren nog prima bruikbaar dus deze ter verkoop aangeboden op Marktplaats.
Al snel hadden we een bieder op de friteuse, dit was ook het nieuwste item van onze oude keuken.
Afspraak gemaakt om te komen kijken en evt. gelijk mee te nemen.
Frans kwam langs en was gelijk verkocht. Hij vertelde dat hij bezig was met het opstarten van een restaurant in Schipluiden, een gewaagde onderneming om dit tijdens de eerste harde Lock down te starten. We raakten al snel gezellig aan de praat en Frans vertelde toen ook dat ‘t wel pittig was om zonder inkomsten dit allemaal te verwezenlijken. Hij kwam met het voorstel een keer voor ons te koken hetzij in de nieuwe keuken of als dat ellendige virus de wereld uit is in zijn restaurant. Dit met het bestuur besproken en ook zij waren direct enthousiast.
Echter dat virusje bleek hardnekkiger te zijn dan we met z’n alle hadden kunnen bedenken. Dus de tijd verstreek en toen we een afspraak hadden kwam Lock down 2 deze gooide weer roet in het eten… Eindelijk vorige week was het dan zover. Frans zou een chique menu in elkaar draaien en zo konden we met het gehele team en alle bewoners gezellig weer eens uit eten.
Was nog best een logistieke onderneming om met 32 mensen daar te komen, fietsen was best ver en langs drukke wegen dus besloten om alle auto`s bij elkaar te verzamelen.
Auto`s werden geleend van moeders en andere familieleden en zo dus in colonne naar Restaurant Indigo te Schipluiden gereden.
Iedereen vond het een gezellig tent en al snel konden we met iedereen proosten met een drankje.
Frans kwam ons vertellen dat we vanavond chique gingen eten. Dat we zouden starten met een kalfspastrami. Dan het hoofd gerecht Gelderse hoenderfilet met een Stroganoff sausĀ  met verse frieten uit onze oude pan. En nog een heerlijk dessert een lavacake met een eigen gemaakte hangop erbij. Frans had niet gelogen ‘t waren chique gerechten. Daarna iedereen nog een koffie of thee en toen nog besloten een leuke groepsfoto te maken want iedereen wilde eigenlijk wel eens achter de bar staan. Iedereen heeft ongelofelijk genoten van deze avond en dat is terug te zien in de foto`s!
Frans bedankt voor de gezellige avond in jou gezellige restaurant Indigo en hopelijk blijft dat virusje nu lekker weg.
https://www.indigo-uiteten.nl/