Leuk nieuwtje op de Hoogt

Leuk nieuwtje op de Hoogt

Hierbij weer een bijzonder nieuwtje,  

Het bestuur heeft na lang wikken en wegen besloten om een nieuw vervoermiddel aan te schaffen. En wel een auto. 

We hebben een sportieve ploeg met medewerkers, die graag van de fiets gebruik maken, en daarom hebben we eerder een duofiets aangeschaft. Hiermee gaan de begeleiders samen met een bewoner in weer en wind naar diverse locaties in de stad. 

Maar gezien het ouder worden van de bewoners en een meer, en de wens specifieke dagbesteding te kunnen bieden aan de bewoners, hebben we besloten een nieuw vervoermiddel aan te schaffen. Hierbij kwamen we terecht bij Kees Balvert, in Monster, waar we al eerder een mooie blauwe Rolstoel van hebben gekregen. Deze kon ons een op maat gemaakte Leasecontract verstrekken, waardoor we verantwoord deze auto konden Leasen. 

Zoals u kunt zien is het mooie Grijze Suzuki Vitara, 1.4 Booster jet Smart Hybride Style 5 deuren geworden. 

Zoals u op de foto’s kunt zien mochten wij de auto op 7 mei ophalen bij Kees Balvert. Deze stond in een mooie cadeauverpakking op ons te wachten, na tekst en uitleg, en een grote bos bloemen, was het zover dat we hem mochten onthullen. Peter had de eer als eerste bewoner plaats te mogen nemen in de auto, en Daphne en Maurice waren mee als begeleiding en om de auto mee te nemen richting De Hoogt. 

Waar ik (John) even later ook aan kwam en zag dat deze een mooi plekje voor de deur had gevonden. Ik mag wel zeggen dat we met zijn allen trots zijn op deze uitbreiding van de zorgondersteuning.  

We hopen dat bewoners en begeleiders er een mooi en veilig gebruik van mogen maken.