Madurodam

Madurodam

Met een groep van 6 cliënten en twee begeleidsters eropuit, richting Madurodam. Hier komt het op samenwerking aan, vrijdag heeft een collega al de broodje en pakjes drinken gekocht, zaterdag ochtend heeft een andere collega de broodjes al gesmeerd en de tas ingepakt. Tijd om te gaan, met twee auto`s was het even puzzelen wie kan waar zitten, maar we waren snel op plaats van bestemming.  Natuurlijk een groepsfoto voordat we naar binnen gaan.

We hebben een super leuke dag gehad, onze cliënten hebben genoten en zoveel gezien. Menig cliënt herkende direct een beroemd of belangrijk miniatuur gebouw of brug. Een korte vlucht met het Dakota- vliegtuig “The Flying Dutchman” was even spannend maar zeker een beleving waard. Zodra de motoren begonnen te draaien, vlogen we van de ene verbazing in een andere.

Prachtige stations gezien, de hogesnelheidslijn maar ook een oude museumtram en de randstadrail zijn gespot.  Het Vredespaleis en Huis ten Bosch maar ook Paleis het Loo zijn geweldig, helaas hebben wij het koningspaar niet gezien, maar wel een groen alien tussen het publiek. Tussen door hebben wij gepicknickt op het gazon. En als afsluiting koffiegedronken in op het terras. Wat hebben we weer een geweldig activiteit meegemaakt. Gewoon omdat het kan.